Ismerje meg a Szőlőmag-őrlemény ránctalanító és bőrszépítő hatásait

1238
HOZZÁSZÓLÁS:

A szőlőmag-őrlemény elképesztő mértékben járul hozzá egészségünk megőrzéséhez, amit rendkívül erős antioxidáns hatásainak köszönhet, mely által képes megóvni valamennyi sejtünket a szabadgyökök romboló hatásaitól. szolo-szolomag-01

A sejtkárosító szabadgyökök szüntelenül támadják egészséges sejtjeinket, melyek megfelelő védettség nélkül könnyedén áldozatául eshetnek ennek a folyamatnak. Az antioxidáns vegyületek – melyekből a szőlőmag-őrlemény jelentős mennyiséget tartalmaz – képesek semlegesíteni ezeket a szabadgyököket, s ezzel megakadályozzák azok sejtromboló tevékenységét.

Kevesebb ránc, simább bőr

A szőlőmag-őrlemény az oxidatív stressz ellenes tevékenységével roppant sikeresen képes fellépni az öregedés folyamatával szemben, s ez nem csak egészségünkben mutatkozik meg.

Ha rendszeresen fogyasztjuk a szőlőmag-őrleményt, akkor azt vehetjük észre, hogy csökkennek meglévő ráncaink, ráadásul bőrünk egyre rugalmasabb, teltebb és simább lesz.

A szőlőmagban igen nagy mennyiségű C-vitamin is található, mely köztudottan hozzájárul a nyálkahártyák egészségéhez, valamint fontos szerepet játszik a kollagén és az elasztin termelésében is. Ez a két anyag pedig alapvető fontosságú a ráncok és szarkalábak elleni küzdelemben.

Egyes kozmetikai vizsgálatok bebizonyították, hogy a szőlőmag-őrlemény rendszeres fogyasztásával lassítható a ráncok képződésének folyamata. Az is kiderült, hogy a szőlőmag-őrlemény hozzájárul a kollagéntermeléshez, mely anyag a bőr szilárdító és összetartó váza. Bőrünk körülbelül 75%-a kollagénből tevődik össze, ezért elengedhetetlen a megfelelő arányú termelése bőrünk egészsége és szépsége szempontjából.

Egészséges és makulátlan bőr

A szőlőmag-őrlemény flavonoidjai és polifenoljai támogatják és védik a bőrünkben található hajszálereket, amelyek fő feladata a bőr szöveteinek tápanyagokkal való ellátása. Ennek köszönhetően bőrünk valamennyi sejtje megkaphatja a  számára szükséges tápanyagokat, minek hatására egészségessé és gyönyörűvé válhat bőrünk.

A szőlőmag-őrleményben található antioxidánsok igen erős gyulladáscsökkentő hatással is rendelkeznek, minek következtében roppant jótékony hatással bírnak a különféle gyulladásos eredetű bőrbetegségek esetén.

A szőlőmag-őrlemény a pattanások elleni küzdelemben is segítségünkre lehet, ráadásul nem csupán belsőleg fogyasztva, hiszen könnyedén készíthetünk belőle bőrtápláló és nyugtató pakolást is.

A szőlőmag-őrleményt összekeverheti mézzel, esetleg kevés vizet is hozzáadva, majd ezt a pasztát enyhén vizes kézzel körkörös mozdulatokkal alaposan dörzsölje be bőrébe. Ezután 5-7 percig hagyja hatni, majd pedig mossa le arcáról.

E pakolás hatására arcbőre felfrissül, feszesebbé és rugalmasabbá válhat, ráadásul remekül eltávolíthatóak az elhalt hámsejtek is róla. 

Zsíros bőr esetén pedig jótékony lehet, hogy ha joghurtba keveri el a szőlőmag-őrleményt, majd ezt viszi fel megtisztított bőrére. 20 percig hagyja hatni, majd mossa le.

Ha szeretne még több érdekes információt olvasni a Szőlőmag-őrleményről és jótékony hatásairól, akkor KATTINTSON IDE, ahol mindent megtudhat a Szőlőmag kivételes antioxidáns képességeiről!

1238
HOZZÁSZÓLÁS:
loading...

Hozzászólások |

Összesen eddig
0

És te mit gondolsz erről?
Neked mi a véleményed a témáról?

Szólj hozzá

| Mondd el a véleményed

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

 

<strong>Válogatott</strong> készítmények a gyomor + a bélrendszer problémái esetén!
Válogatott készítmények a gyomor + a bélrendszer problémái esetén!
<strong>Válogatott</strong> készítmények a gyomor + a bélrendszer problémái esetén!

Friss HOZZÁSZÓLÁSOK

33340
Miért jó ha regisztrál?

Első kézből értesülhet új terápiákról gyógymódokról!

Első kézből értesülhet akciós vásárlási ajánlatokról!

LoginElfelejtette jelszavát?
Regisztráció! [ bezár ]
Miért jó ha regisztrál?

Első kézből értesülhet új terápiákról gyógymódokról!

Első kézből értesülhet akciós vásárlási ajánlatokról!

Felhasználó létrehozása!Már regisztrált? Jelentkezzen be! [ bezár ]

Elfelejtette jelszavát?


[ bezár ]